înapoi sus
u

Despre noi

10

Kayak Champions

Kayak Champions este primul club sportiv de caiac - canoe din București care se adresează în egală măsură copiilor și adulților.

Se pot practica mai multe sporturi nautice la nivel de agrement sau competițional sub îndrumarea unui antrenor calificat cu experiență internațională.

Înființat in anul 2017, clubul s-a dezvoltat rapid si ne putem mandri cu organizarea mai multor evenimente sportive printre care cantonamentul de pregătire al echipei naționale de caiac - canoe care a participat în anul 2018 la Youth Olympic Games, primul meci internațional de caiac polo din România sustinut in compania echipei Mari Britanii, Turneul internațional de caiac polo București 2019

în compania echipei Israelului, Cupa Titan și Cupa Danubius, competiții adresate atat profesionistilor cat si amatorilor, diverse alte activități adresate categoriilor defavorizate precum și activități de igienizare a lacurilor si raurilor.

In anul 2021 echipa Kayak Champions s-a întors de la campionatul național de caiac sprint cu o salba consistenta de medalii.

v
v
f