înapoi sus
u

Despre noi

10

Kayak Champions

Kayak Champions este primul club sportiv de caiac - canoe din București care se adresează în egală măsură copiilor și adulților.

Se pot practica mai multe sporturi nautice la nivel de agrement sau competițional sub îndrumarea unui antrenor calificat cu experiență internațională.

Înființat în anul 2017, clubul s-a dezvoltat rapid și a adunat un CV impresionat. Ne mândrim cu organizarea mai multor evenimente sportive printre care: cantonamentul de pregătire al echipei naționale de caiac - canoe care a participat în anul 2018 la Youth Olympic Games, primul meci internațional de caiac polo din România sustinut în compania echipei Marii Britanii, Turneul internațional de caiac polo București 2019 în compania echipei Israelului, Cupa Titan și Cupa Danubius, competiții adresate atât profesioniștilor cât și amatorilor, diverse alte activități adresate categoriilor defavorizate precum și activități de igienizare a lacurilor și râurilor.

În anul 2021 echipa Kayak Champions s-a întors de la campionatul național de caiac sprint cu o salbă consistentă de medalii.

v
v
f